10ο Ετήσιο Διεθνές Alfisti.gr Trackday Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 17 – 19 Μαρτίου 2017

Πληροφορίες και Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Γενικές πληροφορίεςΗ προσέλευση των οδηγών θα πρέπει απαραιτήτως να πραγματοποιείται 9:00πμ κάθε μέρα για την παρακολούθηση της ενημέρωσης των οδηγών που θα γίνεται καθημερινά 9:00-10:00.
Κατά την αρχική προσέλευσή σας στην πίστα απαιτείται η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης από οδηγούς και συνοδηγούς.
Αφού συμπληρώσετε και παραδώσετε την παραπάνω δήλωση, θα παίρνετε αυτοκόλλητο συμμετοχής, αισθητήρα χρονομέτρησης καθώς και βραχιολάκι οδηγού ή συνοδηγού. Για να πάρετε αισθητήρα, θα πρέπει να αφήσετε ταυτότητα ή δίπλωμα.Χωρίς αυτοκόλλητο, κανένα αυτοκίνητο δεν θα μπαίνει στην πίστα, όπως και δεν θα επιτρέπεται να επιβαίνει σε όχημα εντός πίστας όποιος δεν φοράει στο χέρι το κατάλληλο βραχιολάκι.Δεδομένου πως τα βραχιολάκια οδηγού και συνοδηγού εμφανίζονται πρώτη φορά φέτος θα σταθούμε λίγο και θα εξηγήσουμε την χρήση τους.
Μετά την συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης, από οδηγούς και συνοδηγούς, ο καθένας θα παίρνει από ένα βραχιολάκι διαφορετικού χρώματος, το οποίο θα πρέπει να μείνει στο χέρι σας και τις 3 ημέρες και θα επιδεικνύεται κατά την είσοδό σας στην πίστα.
Το βραχιολάκι θα είναι βινυλίου, οπότε θα μπορεί να βραχεί χωρίς πρόβλημα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κοπεί από το χέρι σας, καθώς δεν επιτρέπεται κανείς με κομένο βραχιολάκι να εισέλθει στην πίστα.
Για δική σας και δική μας διευκόλυνση προτείνουμε να βάλετε το βραχιολάκι από την πλευρά που θα είναι ορατό από το παράθυρο.Καθ’ όλη τη διάρκεια του trackday θα πρέπει να τηρείτε όλους τους κανονισμούς ασφαλείας εντός πίστας και να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις των υπευθύνων.

Καλή διασκέδαση σε όλους, με καλή διάθεση και ασφάλεια πάνω απ’όλα.

Γενικό πρόγραμμα Εκδήλωσης

15min Groups

Τα αυτοκίνητα θα χωριστούν σε 4 Groups 15-20 αυτοκινήτων, καθένα από τα οποία θα έχει ένα τέταρτο της ώρας στην διάθεσή του για να εισέλθει στην πίστα.
Τα αυτοκίνητα κάθε Group θα φέρουν συγκεκριμένου χρώματος αυτοκόλλητο στο μπροστινό τζάμι για να είναι εύκολος ο έλεγχος από τους κριτές.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ελεγχόμενο Open Pit Lane καθεστώς με σκοπό να υπάρχουν μονίμως στην πίστα αυτοκίνητα παρόμοιας δυναμικότητας.

Υπενθυμίζουμε πως ο μέγιστος αριθμός αυτοκινήτων που θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στην πίστα σε κάθε περίπτωση δεν θα υπερβαίνει τα 10.

Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να μπαίνουν για δοκιμές στην πίστα ανά 15 λεπτά ως εξής:

  • ΧΧ:00-ΧΧ:15 Κόκκινο Group
  • ΧΧ:15-ΧΧ:30 Λευκό Group
  • ΧΧ:30-ΧΧ:45 Πράσινο Group
  • XX:45-XX:00 Group χωρίς αυτοκόλλητο

Power Lap Groups

Μια ώρα κάθε μέρα είναι αφιερωμένη για διαφορετική χρήση της πίστας.
Θα σχηματιστούν groups των 10 αυτοκινήτων, ανάλογα με την δυναμικότητά τους και θα δοθούν στο κάθε group 10 λεπτά.
Τα αυτοκίνητα θα καλούνται βάση του αριθμού τους από τα μικρόφωνα στο Pit Lane.

Women Group

Όπως και πέρσι θα δημιουργηθεί και φέτος ένα Group γυναικών στην προσπάθειά μας να απολαύσουν και αυτές από το κάθισμα του οδηγού την εμπειρία της οδήγησης στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας των Σερρών.
* Απαραίτητο είναι οι γυναίκες που θα οδηγήσουν να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τους υπεύθυνους και να έχουν συμπληρώσει και υπογράψει και αυτές την υπεύθυνη δήλωση.

 

 

Lap Times