Ανακοίνωση

Κατάρρευση
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση.

Αποβολή Μελών - Ban

Κατάρρευση
X
 
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέες δημοσιεύσεις

 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται δια παντός ο χρήστης Brouslee για προκλητική, εμπρηστική και συστηματικώς παραβαίνουσα τους κανόνες λειτουργίας του alfisti.gr συμπεριφορά.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται ο χρήστης milanodragon δια παντός από το forum διότι προέβει σε εμπορική προώθηση προϊόντων μέσω pm.
  Επαναλαμβάνουμε ότι οι επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να αποστείλλουν προσφορά προς ΟΛΑ τα εγγεγραμμένα μέλη μας, πρέπει να επικοινωνούν επίσημα με την ομάδα διαχείρισης και όχι να χρησιμοποιούν ιδιωτικά μηνύματα. To alfisti δεν είναι ούτε θα επιτρέψουμε να γίνει το μαγαζάκι κανενός.
  Τελευταία επεξεργασία από Timos; 20 September 2010, 12:40 PM.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  "Σημεία των καιρών" ή διαχρονικός ορισμός της αναξιοπρέπειας?
  1. Greek
  2. 4petaloudos
  3. Fillipos
  4. paparamanas
  5. papas
  6. Trelalfa
  7. kouniadostougreek
  8. Piperman
  9. Il_presidentε
  10. Greek-1
  και η λίστα συνεχίζεται...


  ¶ραγε πόσο αναξιοπρεπής μπορεί να είναι κάποιος, που ενώ του έχει καταστεί κατ' επανάληψη και με απόλυτη σαφήνεια πως είναι ανεπιθυμητος στο alfisti.gr αυτός εξακολουθεί να δημιουργεί διαρκώς κλώνους;
  Σήμερα μας έκανε γνωστό ότι το κάνει αυτό, γιατί:

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  Ο μόνος λόγος που μπαίνω ειναι γιατι μιλάω με φίλους , βοηθάω κάνα ασχετο αλφιστι και γιατί είναι τσάμπα.
  Δεν έχει τα τηλέφωνα ή msn των φίλων του ώστε να μιλάνε εκτός alfisti;
  Έχουμε 1100+ ενεργά μέλη πρόθυμα να βοηθήσουν.

  Δεν χρειάζεται κανείς τη βοήθεια του. Δεν λείπει σε κανέναν.


  Aκόμα και η ανεξάντλητη σε χαρακτηρισμούς ελληνική γλώσσα τελικά "σηκώνει τα χέρια ψηλά" στην εν λόγω συμπεριφορά.
  Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς απο κάποιον λασπολόγο;
  Από κάποιον που σκέφτεται: "δεν με φτύνουν.. απλά βρέχει.."

  Οταν έριχνε και συνεχίζει να ρίχνει τη λάσπη περί "ιδίου οφέλους, εκμετάλλευσης και θησαυρισμού των διαχειριστών του alfisti μέσω των td", δεν γνώριζε ότι θα έφευγε από εδώ μέσα;

  Όταν μέσω "γενικόλογων αναφορών" στόλιζε, χωρίς το παραμικρό στοιχείο, όλους τους υπόλοιπους "εξαιρώντας φυσικά" τον εκάστοτε αποδέκτη, όταν δηλαδή χρησιμοποιούσε την τακτική της ρουφιανιάς, της λάσπης στον ανεμιστήρα και του "διαίρει και βασίλευε", πιστεύοντας πως θα εκβιάσει και θα εξασφαλίσει την παραμονή του στο alfisti.gr, δεν γνώριζε την κατάληξη του ολισθηρού δρόμου που επέλεγε;
  Έγραψε:

  ..Δεν έχετε κανενα mail ή pm που να σας βρίζω..
  Κάνει λάθος ή θυμάται επιλεκτικά. Έχουμε pm που αποδεικνύει την παραπάνω συμπεριφορά του σε μέλη της ομάδας διαχείρισης.
  Συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων:

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  Καταρχάς δε γλυφω εκεί που φτύνω..
  ..
  Ουτε σας εχω βρισει όπως άλλοι, ουτε έχω διατυμπανισει οτι ειμαι αυτός που είμαι ουτε σας δίνω και σημασια.
  Ναι, έρχεται και γλείφει ότι πέρσι έφτυνε. Όταν μιλούσε περί "aderfisti" και όλα τα υπόλοιπα κατάπτυστα, με τι μούτρα έρχεται και ξανάρχεται με διαφορετικό "μανδύα" σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όντας μάλιστα περήφανος για αυτό;

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  μπαίνω σταθερά παρά τα ban
  Μήπως δεν θυμάται τι είχε γράψει στο forum του Alfa Club?

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  Δεν χρειάζεται να τρέξω για να καταλάβω κάποια πράγματα. Στο κάτω κάτω αντιθετα με το event του αδελφίστι που γίνεται για αρπαχτή, το Trofeo έχει σαν σκοπό περα από το να τρέξουν οι κάτοχοι των αλφαρομεο να μαζευτουν και 5-10 ανθρωποι να γνωρίσουν την μάρκα και να καταλάβουν την αγωνιστκή ιστορία και πώς αυτή πέρασε μέσα στα απλά καθημερινά αυτοκίνητα..
  Και φυσικά δεν πρόκειται περί προσωπικής εμμονής, όπως εσφαλμένα θεωρεί:

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  άρα άκυρο σε αυτά που λέει ο tstrat (o οποίος έχει πρόβλημα μαζί μου αδικαιολογήτα ίσως).
  αλλά συνολικής απόφασης της ομάδας διαχείρισης την οποία προσυπογράφουμε όλοι:
  Signori Alfisti, Am, Timos, kyan, tstrat, NiVo, endless, De Perni, The

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Greek-1
  Κάντε την πορεία σας και θα κάνω την δική μου.
  Την πορεία του alfisti την ορίζουμε εμείς και έχουμε επιλέξει προ πολλού την ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ και ΑΠΟΠΟΜΠΗ του από το forum αυτό.
  Για την δική του, ΕΚΤΟΣ alfisti, είναι υπεύθυνος αυτός και δεν μας αφορά.

  Να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούμε μαζί του εδω μέσα.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλονται για ένα μήνα οι χρήστες MAFIA και AlfaGTakos διότι με επιτηδευμένη τακτική αφενός προκάλεσαν συντονισμένα άλλο χρήστη και αφετέρου προσπάθησαν να εμπλέξουν την ομάδα διαχείρισης με απώτερο σκοπό τη χειραγώγηση των όποιων αποφάσεών της.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Ιούνιος και οι ζέστες έπιασαν και ήρθε ο καιρός για BANιο...

  H διαχειριστική ομάδα του Alfisti.gr προσπαθεί όπως πάντα άλλωστε να διαφυλάττει τους χρήστες της όσο μπορεί από καταστάσεις και άτομα τα οποία δεν συνάδουν με την συναδελφική σχέση της μικρής κοινότητάς μας.

  Στην αντίληψή μας λοιπόν και στο τόπικ περί βελτίωσης φρένων υπήρξε μια περίπτωση η οποία μόνη της έφτασε στο σημείο να βρεθεί ο αρχικός υπαίτιος μιας πώλησης βελτιωτικών φρένων αμφιβόλου προελεύσεώς αλλά και εξαιρετικά επικινδύνου καταστάσεως.

  Επειδή γνωρίζουμε ότι σε θέματα ασφάλειας δεν παίζουμε, ωστόσο δίχως να θέλουμε να προσυπογράψουμε δόλο στους 2 πωλητές αυτών, παρά τις ανυπόστατες δικαιολογίες που "ακούσαμε" στο εν λόγω τόπικ για την πώληση δις αυτών των ελαττωματικών και άκρως επικίνδυνων ανταλλακτικών "τα πούλησα για να βάλω μεγαλύτερα, τα πούλησα για να πάρω tdm, τα φρένα είναι λειτουργικά κλπ... θεωρούμε ότι τέτοια ανταλλακτικά δεν έχουν θέση στα αυτοκίνητα μας αλλά και στο φόρουμ μας.
  Φυσικά οι δικαιολογίες και τα σχετικά τα εκλαμβάνουμε ως "γελοία"

  Αποφασίζουμε λοιπόν τον αποκλεισμό για 1 μήνα στον χρήστη 156 Competizione ο οποίος πέραν ότι μεταπούλησε τα φρένα σε έταιρο συναλφίστι, "στόλισε" κανονικά και όσους είδαν τα ελαττώματα στα φρένα και τόλμησαν να μιλήσουν.

  Οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του χρήστη ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ο οποίος διετέλεσε αρχικός πωλητής αλλά και είχε προειδοποιηθεί ως υπότροπος για την επόμενη ποινή του...
  Τελευταία επεξεργασία από Signori Alfisti; 31 May 2010, 05:22 PM.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται δια παντός ο χρήστης ntelos, για απρόκλητη δημόσια αμφισβήτηση απόφασης της διαχείρισης, δημιουργία κλώνου και δημόσια εξύβριση μελών της διαχείρισης.
  Υπενθυμίζουμε πως τέτοιες συμπεριφορές και άτομα είναι ανεπιθύμητα στο alfisti.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται διά παντός ο χρήστης papas ως κλώνος του εδώ και πολύ καιρό αποβληθέντος χρήστη Greek.
  Τον oποίo χρήστη Greek δεν μπορούμε να μην τον "θαυμάσουμε" για το "δίχως τέλος" επίπεδο της αναξιοπρέπειάς του......

  Γιατί φυσικά, όταν σου έχουν καταστήσει κατ'επανάληψη και με τον πλέον σαφή τρόπο ότι είσαι ανεπιθύμητος κάπου και εσύ εξακολουθείς μέσω κλώνων να επιμένεις να συμμμετέχεις μόνο ως ρεσιτάλ αναξιοπρέπειας μπορεί να εκληφθεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται για μία εβδομάδα ο χρήστης CHRISZIOGAS για εμπρηστικά posts και απρεπή συμπεριφορά προς άλλα μέλη. Επίσης αποβάλλονται με την ίδια ποινή οι χρήστες MILANEZOS, MiCHeLaNGeLo, Kourkoubas, antoineBiscione, SpeedLoader.

  Να ξεκαθαρίσουμε πως ο εμπρηστικός λόγος και οι μετέπειτα λεονταρισμοί αλλά και η "σύσταση συμμορίας" για ομαδικό λιντσάρισμα καθώς και η προσπάθεια εξαναγκασμού της ομάδας διαχείρισης σε βιαστικές αποφάσεις δεν είναι αποδεκτές συμπεριφορές.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Φεβρουάριος, μήνας εκπτώσεων για τις γυναικείες φούστες αλλά και τα ήθη.

  Αποβάλλεται ο χρήστης trelofanis ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ απο το alfisti για ακρως αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

  Εκτός του ότι πούλησε μέσω αγγελίας ανταλλακτικό μη επισκευάσιμο εις γνώση του (με την προοπτική όμως να επισκευαζεται), δεν είχε εκ των υστέρων τη στοιχειώδη ευαισθησία να επιστρέψει το αντίτιμο στον χρήστη-αγοραστή, αποφεύγοντας επικοινωνία μέσω του φόρουμ και ισχυριζόμενος μάλιστα ότι του το πούλησε φθηνότερα από την τιμή αγοράς του.
  Ακόμα και μετά από παρέμβαση διαχειριστή, αρνήθηκε κάθε ευθύνη με προκλητικό μάλιστα ύφος προς τον διαχειριστή και το alfisti.

  Ειναι αυτονόητο ότι τέτοιοι χαρακτήρες είναι άκρως ανεπιθύμητοι στο alfisti. Η χώρος που μας φιλοξενεί στηρίζεται στην αυξημένη αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του και οποιαδήποτε προσπάθεια διατάραξης αυτού του θεμέλιου λίθου θα αντιμετωπίζεται αντίστοιχα αυστηρά.

  Το alfisti διατηρεί το δικαίωμα διάθεσης των γραπτών τεκμηρίων και επικοινωνίας των μελών του σε περιπτώσεις που απαιτηθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη.

  Στα υπόλοιπα μέλη θα εφιστήσουμε την προσοχή να είναι προσεκτικοί σε σχέση με την ταυτότητα και ποιότητα των χρηστών πριν κάθε συναλλαγή, ειδικότερα αν πρόκειται για μη εγγεγραμμένα μέλη ή μέλη που έχουν δεχθεί επιπλήξεις στο παρελθόν.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Κατόπιν της δημόσιας συγνώμης του χρήστη ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ η διαχειριστική ομάδα του alfisti.gr αποφάσισε ότι θα πρέπει να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία την οποία ελπίζουμε πως θα εκτιμήσει και δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

  Του επισημαίνεται βέβαια το παράταιρο των όσων αιτείτο με τα όσα εξέφρασε για το alfisti.gr σε άλλο forum και φυσικά ότι οποιαδήποτε άλλη παραβίαση των κανονισμών του alfisti.gr θα επισύρει την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του, πράγμα το οποίο απευχόμαστε.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Η διαχειριστική ομάδα διακατέχεται από εμπάθεια και δεν μεριμνά για την διατήρηση της τάξης στο forum αλλά αρέσκεται στο να επιπλήττει και να αποβάλλει χρήστες επειδή ξύπνησε στραβά ο εκάστοτε συντονιστής ή διαχειριστής. Κατα συνέπεια αποφασίζει εντελώς αυθαίρετα σήμερα 1 μήνα αποβολής στον χρήστη Vagelis_tj για να σκεφτεί ότι οι επί προσωπικού χαρακτηρισμοί σε διαχειριστή του alfisti είναι προσβολή προς την κοινότητα, αλλά και ίσως να αναθεωρήσει τις ανωτέρω θέσεις του. Οταν η υπομονή, η ανοχή και η διαλλακτικότητα μεταφράζεται σε αδυναμία και δέχεται κακόβουλους χαρακτηρισμούς τα αποτελέσματα είναι αναπόφευκτα.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Απάντηση: Αποβολή Μελών - Ban

  1 - O Χρήστης ATHANAS 2 μήνες.... για αυτό
  http://www.alfisti.gr/forum/showthre...26#post1150126

  Μιας και αγνοεί το κανονισμό του φόρουμ πιστευούμε ότι 2 μήνες είναι αρκετοί για να τους μάθει....

  2 - Ο Χρήστης Brouslee ως υπότροπος....2 μήνες και αυτός.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Signori Alfisti Δείτε την ανάρτηση
  Ο χρήστης Andreas 147 Imola αποβάλλεται για έναν μήνα λόγω απρεπούς συμπεριφοράς σε μέλος της ομάδας διαχείρισης σε pm.
  Ο χρήστης Andreas 147 Imola αποβάλλεται για άλλους δύο μήνες λόγω δημόσιας υποτροπής. Η επόμενη υποτροπή θα σημάνει μόνιμη αποβολή από το alfisti.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Ο χρήστης Trelalfa αποβάλλεται δια παντός ως κλώνος ήδη αποβληθέντος χρήστη.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Αποβάλλεται δια παντός ο χρήστης JOHNGTA για επανειλλημένα ψεύδη και προσπάθεια εμπεγμού της κοινότητας μας.

  Παρά τον αποκλεισμό του από τις συζητήσεις μας....συνεχίζει να εκτοξευεί απειλές προς τα μέλη μας αλλά και την ίδια την διαχειριστική ομάδα τις οποίες και θα αναρτήσουμε όπως μας παρακάλεσε-απείλησε.

  Why was I banned for stating the truth about what happened to me? I was nearly dead damn it & for quite some time I've been wanting so much to return.
  This is wrong but it's your loss.
  FILIKA,
  YIANNIS
  --------------------------------------------

  Dear Sirs,
  Timos says that I have an OTE IP address. Someone must be drunk!!!!I live in Port Elizabeth South Africa, it's summer & the weather is fine.The date is 13/11 & the time here is 22min passed midnight.

  Guys, why the banning when I'm only trying to tell my story of why I was gone from the forum, beleived dead.

  I used to be proud that I was Greek, NO MORE! You guys act like little wets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  So fUck you all then.
  John

  ------------------------------------------
  Dear Sirs,
  i have read accusations on your forum about false academic qualifications, fraud & so on. As i am unable to defend myself due to being banned from the forum this is the only form of communication.
  Firstly, if you don't remove the slander then I will take legal action against all of you personally via the family attorneys in Greece.
  Secondly, I don't hold any MSE qualification, that's NOT me & I have taken legal action as I do not & have not worked or owned a business in Port Elizabeth. I worked for BOC (British Oxygen) known is Africa as AFROX but I was on contract in various parts of the world. PE was my holiday home & due to me working outside of SA my wife moved to our beach home.
  I am p1ssed off big time with the cowardly banning!!!!Are you guy's "MALAKES"? That is what you are!!!!
  As for qualifications I went to the polytechnic in SA & became a Goverment Certified Engineer after completing my Engineers Diploma back in 1987.
  Did an MSc by attending part time night & weekends over a number of years & graduated in 2004. You are welcome to registration numbers & contact details of the academic heads at Johannesburg University.

  So, you guys treat me like a criminal? I demand an apology & a retraction of the statements. As I said, I don't work or practice any form of business in PE, I am retired. No choice due to disabilities from the head injuries.
  Jano- MD of Autodelta even has photos of me in hospital & he still has nightmares from it. So, either allow me to explain myself via the forum or close the thread after deleting the slanderous threads or I take legal action! I have never committed a crime or fraudulent activity in my life. In fact my honesty & ethics is what resulted in an attempt on my life that has cost me dearly. So it ends now or life will get bad for the forum admin & I have enough money & time on my hands to do it.

  The only truth on the thread is about the H2 trailer that I designed & built in 2001 when I was Distribution & Logistics Engineering Manager for BOC/AFROX. A long time ago & that was in Johannesburg, not in PE. PE is a beach/holiday town, in my profession there isn't much to do down here.

  So please guys, retract the statements.
  Thank you,

  Yiannis Christou
  PS. At least have the courtesy to mail me back an answer

  Το alfisti.gr είναι στην διάθεση οποιασδήποτε δικαστικής αρχής για την διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος.
  Θυμίζουμε βέβαια σύμφωνα με τους κανονισμούς ότι το alfisti.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα γραφώμενα μελλών του.

  Υπενθυμίζουμε και τονίζουμε ότι ο εν λόγο χρήστης δεν BANάριστηκε για την Ιp του αλλά γιατι ο λογαριασμός του χρησιμοποιήθηκε από πολλούς και διαφόρους άλλους με την συγκαταθεσή του η μη....με αποτέλεσμα κι εμείς οι ίδιοι να μην ξέρουμε ποιός γράφει κάθε φορά από τον λογαριασμό του....Κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τους κανονισμούς μας.

  Τελευταία επεξεργασία από Signori Alfisti; 16 November 2009, 03:49 PM.

  Αφήστε ένα σχόλιο:

Working...
X