Ανακοίνωση

Κατάρρευση
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση.

Αποβολή Μελών - Ban

Κατάρρευση
X
 
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέες δημοσιεύσεις

 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Re: Αποβολή Μελών - Ban

  Ως γνωστό στο alfisti.gr σύμφωνα με τον κανονισμό, απαγορεύεται μεταξύ άλλων:
  • H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων χωρίς αναφορά της πηγής.
  • Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum

  Tο alfisti.gr - Forum δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.

  Επίσης: Απαγορεύεται δημόσια απάντηση από χρήστη η οποία αμφισβητεί προειδοποίηση που του έγινε ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (π.χ. μετακίνηση ή κλείδωμα topic) από administrator ή moderator με αυτόματη ποινή ban ενός μήνα χωρίς άλλη προειδοποίηση.

  Τέλος στους κανόνες περί δημοσίευσης φωτογραφιών ισχύει ο περιορισμός να μην χρησιμοποιούνται πολλές φωτογραφίες σε ένα πόστ ή και φωτογραφίες που αλλοιώνουν το μέγεθος της σελίδας.

  Ο χρήστης alfa8c2900 μπορεί από μόνος του κάλλιστα να επιλέξει έναν ή συνδυασμό από τους ανωτέρω κανόνες που κατά συρροή έχει παραβιάσει, προκειμένου να κατανοήσει τον λόγο για τον οποίο δέχεται 2μηνο ΒΑΝ από την διαχείριση του Alfisti.gr, με αφορμή την πρόσφατη αντικανονιστική συμπεριφορά του στο τόπικ "Fiat 500 Pepita by StudioM" αλλά και την εν γένει ερειστική του στάση και θεώρηση των τεκταινομένων στο alfisti.gr.

  Σε περίπτωση υποτροπής και προσπάθειας παραβίασης της παρούσας ποινής μέσω δημιουργίας νέου λογαριασμού – κλώνου, η ποινή θα επεκτείνεται αυτομάτως κατά ένα μήνα για κάθε κλώνο που θα εντοπίζεται και θα εξοντώνεται/διαγράφεται.

  Όσο φιλελέυθερο και δημοκρατικό μπορεί να είναι το alfisti.gr σε γνώσεις και πολυσυλλεκτικότητα απόψεων, αλλό τόσο θα είναι κάθετα αντίθετο σε: εμμονές, παλιμπαιδισμούς, εγωισμούς και προσπάθειες επιβολής και εγκαθίδρυσης απρόσωπων «αυθεντιών» μέσω των ιστοσελίδων του φόρουμ του.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αποβάλλεται για ένα μήνα ο χρήστης ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για την βωμολοχία του!
  ....και φυσικά και ο κλώνος του magaret156

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αποβάλλεται για μία εβδομάδα ο χρήστης Roberto Cavalli για παραβίαση των κανονισμών:

  Ειδικότερα, στο alfisti.gr - Forum δεν επιτρέπεται:
  • Η δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας.
  • Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε.
  καθώς και της παραγράφου:

  9.1 Απαγορεύεται δημόσια απάντηση από χρήστη η οποία αμφισβητεί προειδοποίηση που του έγινε ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (π.χ. μετακίνηση ή κλείδωμα topic) από administrator ή moderator με αυτόματη ποινή ban ενός μήνα χωρίς άλλη προειδοποίηση. Αν κάποιος έχει αντιρρήσεις ή πιστεύει πως αδικήθηκε από κάποια ενέργεια της ομάδας διαχείρισης μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις του μόνο με pm πρώτα στον administrator/moderator που έκανε την εν λόγω ενέργεια και εφ'όσον δεν λάβει ικανοποιητική απάντηση στην υπόλοιπη ομάδα διαχείρησης.
  Ο εν λόγω χρήστης έχει εκτοξεύσει επανειλημμένως απρεπείς χαρακτηρισμούς εναντίον πιλότων της F1 και έχει χρησιμοποιήσει ρατσιστικό υποτιμητικό χαρακτηρισμό εναντίον συγκεκριμένου, παρά τις παρατηρήσεις της ομάδας διαχείρισης. Στην τελευταία που του έγινε δε απάντησε με αγένεια, προσβάλλοντας τον συντονιστή.

  Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η τυχόν προσωπική γνωριμία της ομάδας διαχείρισης με κάποια μέλη δεν εξυπακούει ότι αυτά θα απολαμβάνουν προνόμια ειδικής μεταχείρισης μέσα στο forum. Ο κανονισμός ισχύει το ίδιο για όλους.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Όταν η αμετροέπεια ¨χτυπάει κόκκινο¨,
  όταν η προκλητικότητα ¨χτυπάει κόκκινο¨,
  όταν η απρέπεια ¨χτυπάει κόκκινο¨,
  όταν η περιφρόνηση στους κανόνες μιάς οργανωμένης κοινωνίας ¨χτυπάει κόκκινο¨,
  όταν η εγωπάθεια ¨χτυπάει κόκκινο¨,
  όταν η αναξιοπρέπεια ¨χτυπάει κόκκινο¨
  τότε παρατηρείται το φαινόμενο της συμπεριφοράς "τύπου alkaios75".
  Αν το φαινόμενο αυτό προσεγγισθεί επιφανειακά θα αποδοθεί σε μία έξαρση του πληγωμένου εγωισμού του που προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα με το να κερδίσει τις εντυπώσεις της ¨τελευταίας κουβέντας¨.
  Αν προσεγγισθεί επί της ουσίας απλώς το υπερφίαλο εγώ δεν αντέχει στον πειρασμό τού να μην επιβεβαιώσει τις παραπάνω ιδιότητες.

  Κατόπιν των γεγονότων που έλαβαν μέρος ΕΔΩ
  Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν αποβάλλεται διά παντός ο χρήστης alkaios75 και οι όποιοι μελλοντικοί κλώνοι του.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Aποβάλλεται ο χρήστης alfa12c36 δια παντώς από τις συζητήσεις μας, ως κλώνος κάποιου κυρίου από εδώ μέσα, μιας και αυτοσκοπός τους είναι η πρόκληση έντασης με άλλο μέλος μας.

  Eπίσης προειδοποιήτε και ο χρήστης alfa6C2500 για τον ίδιο λόγο.

  Κύριοι σταματήστε να κάνετε σαν μικρά παιδιά και γράψτε με τα ονόματά σας!

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αποβάλλεται ο χρήστης jg_sot διότι παρά τις κατ΄ επανάληψη (κυριολεκτικά με καταιγιστικό συνεπεία των παρατυπιών του ρυθμό) επισημάνσεις μας εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με αγένεια, απρέπεια, πρόκληση και απαξία προς κάθε κατεύθυνση. Είτε στους υπόλοιπους χρήστες είτε στην ομάδα διαχείρησης.
  Εχουμε κατ΄επανάληψη τονίσει ότι πρέπει να υπάρχει ένα minimum τρόπου καλής συμπεριφοράς – μία κόκκινη γραμμη την οποία για τίποτε δεν πρέπει να ξεπερνάμε. Θλιβόμαστε ειλικρινά που πρέπει ειδικά σε θέματα συμπεριφοράς να επισημαίνουμε εμείς αυτήν την κόκκινη γραμμή.
  Να επισημαίνουμε δηλαδή το αυτονόητο. Αν είναι δυνατόν…….

  Κύριοι,
  το alfisti δεν είναι τόπος έκφρασης της αντικοινωνικότητας και του υπερφίαλου εγώ του πάσα ένα. Δεν είναι τόπος εκτόνωσης της όποιας πιο αρνητικής πλευράς της ανθρώπινης προσωπικότητάς του..
  Οποιος ψάχνει για κάτι τέτοιο κακώς το ψάχνει στον συγκεκριμένο διαδυκτιακό τόπο. Για πολλοστή φορά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η ομολογουμένως υπερβολική ανεκτικότητά μας δεν πρέπει να συγχέεται με αδυναμία.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Ο χρήστης A L E X αποβάλλεται για ένα μήνα γιατί παρόλο που προειδοποιήθηκε, συνεχίζει να αγνοεί τις συστάσεις των διαχειριστών στο παρακάτω τόπικ.

  http://www.alfisti.gr/forum/viewtopi...=262536#262536

  Θα είμαστε εξαιρετικά αυστηροί όταν δεν συμμορφώνεστε στις προειδοποιήσεις μας.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αίρεται η προσωρινή αποβολή του Alkaios75.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Ο χρήστης alkaios75 αποβάλλεται για ένα μήνα γιατί παρόλο που προειδοποιήθηκε πολλές φορές συνεχίζει να κάνει προκλητικά και πολλές φορές off-topic σχόλια σε διάφορα topics και να προκαλεί εσκεμμένα άλλα μέλη σε καυγά, παραβιάζοντας τον κανονισμό του alfisti στα παρακάτω υπογραμμισμένα σημεία:

  Αρχικά δημοσιεύτηκε από Signori Alfisti
  Ειδικότερα, στο alfisti.gr - Forum δεν επιτρέπεται:
  Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum.
  Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε.

  ...

  Kανονισμός.

  1. Το Forum του alfisti.gr είναι χώρος που έχει φτιαχτεί για να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας επάνω στα θέματα που μας φέρνουν κοντά, τα αυτοκίνητα Alfa Romeo και τα συναφή σε αυτά θέματα. Είναι χώρος που πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. Ως τέτοιος χώρος, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο Δεν είναι πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων και ανταλλαγής ύβρεων.
  Σε αντίθετες περιπτώσεις οι αρμόδιοι σωστής λειτουργίας του forum/site (Moderator/Administrator) θα αναγκάζονται να λαμβάνουν άμεσα μέτρα ώστε να επαναφέρουν το Forum στη σωστή λειτουργία του.

  2. Το alfisti.gr - Forum δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.
  ------------------------------------------------------------------------------------------

  Kύριοι σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν κανόνες λειτουργίας τους οποίους έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας στο alfisti.gr.
  Δυστηχώς γίνεται σύγχιση μεταξύ της ομολογουμένως υπερβολικής μας ανοχής και της αδυναμίας που πιθανώτατα κάποιοι θεωρούν ότι μας χαρακτηρίζει και την οποία χρησιμοποιούν – εκμεταλεύονται προκειμένου να μην περιορίσουν το αντικοινωνικό εγώ τους.
  Για όσους ζούν σε αυτήν την εξόχως βολική γι’ αυτούς «κοσμάρα» θέλουμε να διευκρινήσουμε, αν και θα έπρεπε να ίσχυε ως αυτονόητο, ότι κοινωνία χωρίς κανόνες οι οποίοι μάλιστα πρέπει να τηρούνται είναι καταδικασμένη να μετατραπεί σε ζούγκλα. Η τήρηση είναι υποχρεωτική είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει. Εάν ανήκουμε στην δεύτερη περίπτωση και δεν το αντέχουμε η ύπαρξη στοιχειώδους αξιοπρέπειας μας επιβάλλει να αποχωρούμε από μόνοι μας. Κανείς δεν κρατά κανένα με το ζόρι, κανείς δεν έβαλε «το πιστόλι στον κρόταφο» κανενός να αποδεχτεί τους συγκεκριμένους και ξεκάθαρους όρους κατά την εγγραφή του, η πόρτα είναι ανοικτή για όποιον διαφωνούντα έχει την αξιοπρέπεια να αποχωρήσει από μόνος του ενώ θα υποδειχθεί αρμοδίως για όποιον «παριστάνει τον κινέζο».
  Στο alfisti.gr υπάρχει ιδιοκτησία που έχει οραματιστεί και αποφασίσει εξ αρχής για την πορεία που θα ακολουθηθεί. Δεν μας ενδιαφέρει να υπάρχουν 3.000 μέλη. Μας αρκούν, χωρίς φυσικά να αποκλείουμε δογματικά τον όποιο μεγάλο αριθμό, πολύ λιγότερα. Μας ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Οποιος θεωρεί ότι είναι αναντικατάστατος «πλανάται πλάνη οικτρά».
  Στο φινάλε φινάλε το διαδίκτυο έχει την δυνατότητα να χωρέσει τους πάντες. Μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο όπου να γράφουν και να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν.
  Απλά, τίμια και ξεκάθαρα.
  Πρέπει να σημειώσουμε ότι μας θλίβει διπλά όταν τέτοιες μη αποδεκτές συμπεριφορές τελούνται από νέα άτομα, με μόρφωση πολύ περισσότερη από τον μέσο όρο, με θεωρητικά πιο ανοικτούς αλλά συνάμα περισσότερο «κοινωνικά μορφωμένους» ορίζοντες. Θεωρητικά αυτοί θα έπρεπε να αποτελούν σημεία αναφοράς και παραδείγματα προς μίμηση. Δυστηχώς όμως επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά πώς άλλο «γνώση» και άλλο «γνώσεις»…..

  Κάτι ακόμη που δυστυχώς τείνει να γίνει παγιωμένη κατάσταση.
  Όταν συμβαίνει το οτιδήποτε και βλέπετε να παρεμβαίνει είτε κάποιος mod είτε κάποιος admin πρέπει αυτομάτως να σταματά ο οποιοδήποτε σχολιασμός που είτε ρίχνει λάδι στην φωτιά είτε δημιουργεί έμμεσα ή άμεσα έστω και υποψία αμφισβήτησης.
  Οι όποιες παρεμβάσεις μας γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την λειτουργία με βάση τους εκ των προτέρων αποδεχθέντες από όλους κανόνες και όρους λειτουργίας του alfisti.gr
  Όπως είναι σίγουρο ότι κάνουμε κάποια λάθη άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι και κατά το δυνατόν αντικειμενικοί. Ανθρωποι γαρ, για να μην ξεχνιόμαστε…..

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αίρεται η προσωρινή αποβολή του Magaret156.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αίρεται η προσωρινή αποβολή του μέλους 147_gtm.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  ο κύριος magaret156 εχει μπει σαν NtinoS .
  παρότι δεν εχει προκαλέσει πουθενά, δεν σέβεται το γεγονός οτι είναι αποκλεισμένος από τις συζητήσεις για ένα μήνα και συνεχίζει να εμφανίζεται ως κλώνος.

  ΒΑΝ δια παντώς στον χρήστη NtinoS και αυστηρή προειδοποίηση στον magaret ότι αν συνεχίσει να μην σέβεται τους κανόνες και τις ποινές θα BANαριστεί και αυτός και όλοι του οι κλώνοι δια παντώς.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Αποφασίστηκε από τους διαχειριστές και συντονιστές ο εβδομαδιαίος αποκλεισμός του μέλους 147gtm

  http://www.alfisti.gr/forum/viewtopi...=4514&start=14
  &
  http://www.alfisti.gr/forum/viewtopi...er=asc&start=0

  O 147gtm ξεκίνησε ως ¨γκουρού¨ των ελαστικών και υμνωδός τών michelin, εξελίχθηκε σε ¨έχοντα γνώμη και άποψη επί παντός επιστητου¨ κάτι εξόχως λανθασμένο ιδίως όταν συμβαίνει σε τεχνικές ενότητες ενώ στήν συγκεκριμένη θεματική παρεκτρέπεται σε θέματα ύφους και ήθους που εκπέμπει ο γραπτός του λόγος.

  Καί ναί μέν δεν είναι ο μοναδικός που λειτουργεί έτσι όμως εντοπίζουμε κάτι ιδιαίτερα προκλητικό. Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τών λόγων του αλλά με λεκτικές ακροβασίες φροντίζει να υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας όταν για παράδειγμα ενώ αποκαλεί μ----α τόν χρήστη Nikos V χρησιμοποιώντας επιτηδευμένα το πρώτο μισό από τον συγκεκριμένο στίχο ¨αποποιείται μετά ιερής αγανακτήσεως¨ οποιαδήποτε πρόθεση χρήσης της εμφανέστατης ύβρεος.
  Θεωρείτε λοιπόν επιβεβλημένος ο εβδομαδιαίος αποκλεισμός του από τις συζητήσεις γιά να ηρεμήσει αλλά κυρίως για να μάθει να σέβεται και να μην υποτιμά την νοημοσύνη των υπολοίπων.

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  1 Μήνα ΒΑΝ ο κύριος magaret156 για τα λεγώμενα του εδώ.

  http://www.alfisti.gr/forum/viewtopi...r=asc&start=14

  Αφήστε ένα σχόλιο:


 • Signori Alfisti
  Απάντησε
  Aποφασίστηκε ο αποκλεισμός του μέλους MMAANNOOSSS για μια εβδομάδα για την προσωπική και ειρωνική του επίθεση σε Moderator.

  Αφήστε ένα σχόλιο:

Working...
X