Ανακοίνωση

Κατάρρευση
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση.

Μετάβαση του φόρουμ σε VBulletin

Κατάρρευση
Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο.
X
X
 
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέες δημοσιεύσεις

 • Μετάβαση του φόρουμ σε VBulletin

  Όπως έχετε ακούσει ήδη κάποιοι για λόγους ασφάλειας από κακόβουλα άτομα αλλά και χρηστικότητας και δυνατοτήτων ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε forum engine και να περάσουμε από την open source phpBB στην commercial VBulletin, την οποία έχουμε αγοράσει και εγκαταστήσει ήδη στο server μας.

  Για να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα αυτή η μετάβαση και να μη χρειαστεί να κάνετε καμμία ενέργεια εσείς (όπως να ξαναβάλετε υπογραφή, άβαταρ, προτιμήσεις κτλ.) αλλά και για να βεβαιωθούμε ότι όλα θα συνεχίσουν να δουλεύουν όπως και πριν, κάνουμε κάποιες δοκιμαστικές μεταβάσεις. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στη λειτουργία του φόρουμ αλλά και παρενέργειες, όπως π.χ. να μην εμφανίζονται άβαταρς, υπογραφές, εικόνες κτλ.

  Παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση και να μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τίποτα από αυτά που μπορεί να συμβούν (π.χ. να ξαναβάλετε το χαμένο άβαταρ). Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες της μετάβασης και θα έχετε στη διάθεσή σας ένα νέο και πολύ πιο ισχυρό φόρουμ.
  Old Alfas never die, they just go faster.

 • #2
  Την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση του forum σε VBulletin. Συνεπώς το forum θα είναι ανενεργό για όση ώρα θα διαρκέσει η μετάβαση ώστε να υπάρχει συνέπεια στη μεταφορά των threads/posts.

  Το μόνο που θα χαθεί κατά τη μετάβαση είναι τα άβαταρς και αυτό εξ'αιτίας μιας αδυναμίας του προγράμματος που θα πραγματοποιήσει τη μετάβαση. Έτσι, όσοι έχετε ανεβάσει άβαταρ στον server πρέπει να τα σώσετε τοπικά στο δίσκο σας αν δεν το έχετε ήδη αποθηκευμένο ώστε να τα ξαναανεβάσετε στο νέο φόρουμ. Όσοι έχετε βάλει link σε εικόνα που βρίσκεται σε άλλο site απλά πρέπει να σώσετε το link.

  Σημ: Οι υπογραφές θα μεταφερθούν κανονικά.

  Το forum της phpBB θα μείνει ενεργό για λίγο καιρό μετά τη μετάβαση με περιορισμένο ενδεικτικό αριθμό topics/posts μερικών ημερών και χωρίς δυνατότητα δημοσίευσης ώστε να μπορέσουν να αποθηκεύσουν τα άβατάρ τους όσοι δεν θα έχουν προλάβει να διαβάσουν την ανακοίνωση αυτή πριν την Τρίτη.
  Old Alfas never die, they just go faster.

  Σχόλιο

  Working...
  X