Ανακοίνωση

Κατάρρευση
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση.

Ανακοίνωση από την διαχειριστική ομάδα 29/05/2014

Κατάρρευση
X
 
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέες δημοσιεύσεις

 • Ανακοίνωση από την διαχειριστική ομάδα 29/05/2014

  Επειδή ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, και επειδή βρεθήκαμε πολλές φορές στην δυσάρεστη θέση να παίζουμε προσωπικά το ρόλο του διαμεσολαβητή/πυροσβέστη ανάμεσα σε χρήστες που βρίσκονται σε διαμάχη, αποφασίσαμε την αλλαγή του καθεστώτος των καταγγελιών:

  Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσωπική όχληση προς μεμονωμένο μέλος της ομάδας διαχείρισης με οποιοδήποτε μέσον, είτε pm, είτε email, είτε τηλέφωνο, είτε και δια ζώσης. Από εδώ και στο εξής, όποιος επιθυμεί να αποτανθεί στην ομάδα διαχείρισης θα το κάνει μόνο μέσω του συστήματος καταγγελιών (report button) που παρέχει η VBulletin, ή μέσω της ενότητας "Προς την ομάδα διαχείρισης".
  ¶λλου είδους οχλήσεις θα αγνοούνται, και αν υπάρξει επανάληψη θα επιφέρουν απαγόρευση χρήσης προσωπικών μηνυμάτων για το μέλος.

  Σε περίπτωση προσωπικής διαμάχης με άλλον χρήστη, κάθε χρήστης οφείλει να προσπαθήσει να λύσει την διαμάχη με pm προς τον χρήστη που θεωρεί ότι του επιτέθηκε, και θα απευθύνεται στην ομάδα διαχείρισης μόνο αφού εξαντληθούν τα περιθώρια προσωπικής επικοινωνίας. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης οφείλει να παραθέσει ολόκληρη την αλληλογραφία για να τεκμηριώσει την προσπάθειά του να λυθεί το θέμα χωρίς την δική μας εμπλοκή και να έχουμε μια εικόνα των επιχειρημάτων, των προθέσεων και της συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων χρηστών.

  Απαγορεύεται η χρήση του report button για καταγγελία προσωπικής επίθεσης προς τον ίδιο τον χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να τηρείται η διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω. Αν χρησιμοποιηθεί το report button κατ'αυτό τον τρόπο η καταγγελία θα διαγράφεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν, και σε περίπτωση επανάληψης θα υπάρξουν κυρώσεις γιατί θα θεωρηθεί ως προσπάθεια μονόπλευρου επηρεασμού της ομάδας διαχείρισης.

  Τέλος, ενημερώνουμε πως η ενότητα "Καταγγελίες", όπου δημιουργείται αυτόματα ένα θέμα για κάθε καταγγελία που γίνεται με το report button, έχει γίνει ορατή σε όλους τους χρήστες. Κάθε χρήστης μπορεί να δει και να απαντήσει στο θέμα που δημιουργήθηκε από δικές του και μόνο καταγγελίες. Η ομάδα διαχείρισης θα απαντά αν χρειάζεται σε κάθε καταγγελία στο ανάλογο θέμα.
Working...
X